Stephanie Scheirlynck presenteert

GRATIS ONLINE WORKSHOP

Hoe gewicht verliezen én je sportprestaties verbeteren?

Leer de enige juiste manier om je ideale gewicht op precies het juiste moment te bereiken ZONDER dat je conditie eronder lijdt.

Klik op de knop om je plaats te reserveren. Opgelet: je ziet met je smartphone niet meteen alle mogelijke data. Scroll door de lijst voor een volledig overzicht.

Waarom deze online workshop?

Bijna alle sporters hebben het moeilijk om gewicht te verliezen en tegelijk hun conditie te verbeteren. Soms zie je zelfs sporters die hun hele sportjaar verknoeien in een poging om nog snel een paar kilo's te verliezen. Daarom organiseer ik deze workshop waarin je leert hoe het wel moet aan de hand van mijn eigen methode, toegepast op concrete voorbeelden uit de praktijk.

Hallo, ik ben Stephanie Scheirlynck en ik heb de afgelopen jaren tal van sporters geholpen om hun optimale lichaamssamenstelling op het juiste moment én met behoud van hun sportprestaties te bereiken.

  • Ik werk met heel wat sporters die al heel scherp staan maar ook met sporters die nog tientallen kilo's kunnen verliezen.
  • Ik heb doorheen de jaren mijn eigen systeem ontwikkeld op basis van mijn ervaring in de praktijk. Dit wil ik ook aan jou leren.
  • Ik begeleid onder andere Greg Van Avermaet en Nafi Thiam die beiden gouden medailles wonnen op de Olympische Spelen.
  • Ik ben ook de sportdiëtiste achter Jolien D'hoore (bronzen Olympische medaille), Koen Naert (Europees kampioen marathon), Wout Van Aert (wielerkampioen cyclocross), Trek-Segafredo (Worldtour wielrennen) en de The Belgian Red Panthers (Belgisch nationaal hockeyteam).
  • Ik schreef al zeven boeken over (sport)voeding, waaronder enkele officiële bestsellers

Wat we in deze workshop bespreken

HOE COMBINEREN MET SPORT?

Je leert hoe je tegelijkertijd gewicht kan verliezen en goed kan blijven sporten, zonder dat je op dieet moet gaan.

HOE BEGIN IK ERAAN?

Je leert het systeem dat ik heb ontwikkeld en volg met al mijn sporters om het ideale lichaamsgewicht op precies het juiste tijdstip te bereiken.

HOEVEEL KAN IK VERMAGEREN?

We bekijken hoeveel en aan welk tempo je gewicht mag verliezen als sporter.

Hoe pak ik de timing aan?

Je leert hoe je jouw gewichtsverlies moet plannen in functie van de verschillende perioden in je sportjaar en je dagelijkse sportactiviteiten.

Ik heb al vanalles geprobeerd!

Je leert welke fouten je als sporter zeker niet mag maken wanneer je gewicht probeert te verliezen.

Hoe mijn gewicht behouden?

Je leert hoe je als sporter je gewicht kan opvolgen en behouden op lange termijn, zodat het niet op een neer gaat als een rollercoaster.

Praktisch

Hoe inschrijven?

Klik op de knop, kies je voorkeursmoment en schrijf in. Je ontvangt vervolgens alle richtlijnen via email.

Hoe volgen?

Het is best om te volgen op een pc of laptop. Via smartphone of tablet kan je niet altijd alle inhoud goed zien.

duur?

De workshop duurt ongeveer 75 minuten. Je krijgt een unieke link om de workshop te starten op het gekozen tijdstip. Probeer enkele minuten voor het aanvangsuur op de link te klikken om niets van de workshop te missen.

Extra's

Wanneer je inschrijft voor deze workshop krijg je niet alleen toegang tot de workshop maar ook verschillende extra video's, een digitaal werkboek... om je te helpen op de juiste manier en op jouw tempo gewicht te verliezen.

Klik op onderstaande knop en reserveer je plaats

Klik op de knop en reserveer je plaats in deze workshop die de manier waarop je als sporter gewicht probeert te verliezen voorgoed zal veranderen.

* Je gegevens worden met zorg verwerkt. Deze workshop is gebaseerd op solide wetenschap en praktijkervaring.