Premium sportvoedingsrecepten

Eet altijd de juiste voeding op het juiste moment in functie van je sportinspanningen.

Krijg onmiddellijk toegang tot tientallen premium recepten, handig ingedeeld volgens trainingstype en eetmoment.

“Snel kunnen opzoeken welk gerecht je op welk ogenblik van een specifieke trainingsdag kan klaarmaken is wat mij betreft een must-have voor iedere sporter."
Stephanie Scheirlynck

slechts € 24,99*

* eenmalige aankoop incl. 21% btw

Wat je krijgt:

Premium recepten


Je krijgt toegang tot 86 nieuwe, nooit eerder verschenen recepten, specifiek gemaakt  voor sporters. Daarnaast krijg je toegang tot 58 eerder verschenen recepten.

Handige organisatie


Alle recepten (144) zijn ingedeeld en gegroepeerd volgens trainingsdag (rustige trainingsdag, intensieve dag…) en eetmoment (ontbijt, tussendoor, lunch…), zodat je snel weet wat je wanneer kan klaarmaken.

Professioneel gemaakt


Deze recepten zijn stuk voor stuk gemaakt en goedgekeurd door Stephanie Scheirlynck, bekend sportvoedingsexperte. Je kan er dus zeker van zijn dat de inhoud aangepast is voor sporters. Elk recept werd ook professioneel gefotografeerd.

Receptenwijzer


Een handige receptenwijzer die je aangeeft welke type recepten je best kiest in functie van je geplande training wijst je de weg naar de juiste maaltijd.

Richtlijnen per trainingsdag


Je krijgt uitleg over de belangrijkste aandachtspunten op vlak van sport en voeding voor ieder type trainingsdag. Want de timing en de hoeveelheid van wat je klaarmaakt is natuurlijk ook van belang.

Stel je vragen


Je krijgt bovendien de mogelijkheid om vragen te stellen over de bereiding of het gebruik van deze premium recepten aan Stephanie Scheirlynck.

Persoonlijke favorieten


Je krijgt de mogelijkheid om je favoriete recepten aan te duiden en te groeperen in je account. Zo kan je snel het gerecht terugvinden als je het nog eens wenst klaar te maken.

Eigen recepten


Wil je een recept aanpassen of een volledig nieuw, eigen recept toevoegen? Je hebt in je persoonlijke account de optie om je eigen recepten aan te maken. Deze zijn uiteraard alleen voor jou zichtbaar.

Verander je porties


Ben je alleen of schuiven er ook andere mensen mee aan tafel? Geen probleem. Je kan het aantal porties dat je wenst klaar te maken aanpassen. De hoeveelheid ingrediënten wordt automatisch herberekend.

Wat andere sporters zeggen

Tientallen sporters uit verschillende sporttakken delen hun ervaring

Goede recepten met lekkere variatie, goed klaar te maken in een redelijke tot snelle tijdNu heb ik een duidelijk plan tov de training. Ik zat op de goede weg maar deed de dingen vaak net in de verkeerde volgorde, zoals veel eiwitten voor een lange duurtraining en veel koolhydraten na een lange duurtraining. Nu gaat dat beter in balans en dat voelt je lichaam op een positieve manierProbeer dit maar eens uit, je zult er baat bij hebben!

profile-pic
Patrick Franken
Fietsen en hardlopen

Het zijn lekkere, makkelijke recepten, een goede wegwijzer om te weten wat je kan/mag eten in functie van welke trainingsdag.Tevreden over receptenwijzer en de extra richtlijnen die gegeven worden. Prijs/kwaliteit top!

profile-pic
Peter Laevens
Hardlopen

De recepten zijn eenvoudig klaar te maken, bovendien ook lekker en gezond en ik leer ook ingrediënten kennen die ik anders niet zou kopen.Ik heb snel een juiste keuze gemaakt van wat ik wil klaar maken en ook sneller een boodschappenlijstje opgemaakt. Niet zoeken in verschillende kookboeken of op het net, 1 kanaal : alles over sportvoeding!De receptenwijzer is een heel handige tool en maakt al een voorselectie. Ik heb vooral leren eten in functie van mijn trainingen en doelen. Ik merk ook op dat ik na een training veel minder vermoeid ben en dat ik sneller recupereer in vergelijking met dezelfde training zonder mijn voeding af te stemmen op de training. Kortom meer plezier tijdens het trainen en meer voldoening en energie na de training :)

profile-pic
Miek
Triathlon

Lekker, zeer lekker!De recepten zijn een meerwaarde voor mijn sportactiviteiten, zeker als je weet dat je veel zelf kunt maken en niet alles moet aankopen in verpakking (repen, poedervorm).De recepten zijn voor ieder van wils die aan "sport" doet.

profile-pic
Joël Bollen
fietsen, lopen

Heel goed, het konijnenrecept is super! Daar ik fitness is het heel interessant om de balans eiwitten/koolhydraten te weten te komen.

profile-pic
Joannes Marien
Fitness en fietsen

Lekkere gerechten, makkelijk om klaar te maken omdat ze goed zijn uitgelegd. Handig om ook het aantal personen per gerecht aan te passen. Handig is ook de indeling van de gerechten bij het type sport die je gaat doen op een dag of gewoon als gezonde voeding.Tijdens de training heb je geen zwaar gevoel meer in de maag omdat je ervoor de juiste voeding hebt gegeten. Gewicht gaat de juiste richting uit :-)Het aanduiden van favorieten maaltijden is super handig, ook de optie voor feedback te geven voor een gerecht is leuk.

profile-pic
Koen Bodson
Lopen, fietsen, zwemmen en fitness

Ik had alle sportkookboeken al en was blij dat er nog extra gerechten werden toegevoegd.Je kan spijtig genoeg niet alles weten, enkel en alleen door de boeken te lezen. Daarom ben ik blij dat je vragen kan stellen en antwoorden krijgt.

profile-pic
Dieter Storme
Lopen

Heel lekkere recepten. Ik vind de receptewijzer heel nuttig!

profile-pic
Lino Bellens
Wielrennen

De recepten zijn makkelijk te volgen en uit te voeren! Voor ieders wat wils. Ik vind het super makkelijk om te weten hoeveel gram koolhydraten, eiwitten en vetten mijn gerecht bevat omdat ik mijn calorieën nauwkeurig bereken. Vaak moet je bij andere gerecht nog zelf rekenen en dat is nu heel duidelijk! Weten welke gerechten bij welke dagen passen is een heel handige tool! Verder is Stephanie een super goeie sportdiëtiste met kennis van zaken. Heb je vragen bij een gerecht, staat ze ook meteen klaar om te helpen. 👌🏼

profile-pic
Debbie Verstraeten
CrossFit & ex-triatlete

De recepten zijn top. Nu heb ik veel meer afwisseling in mijn voeding.

profile-pic
Raoul Struyf
Fietsen - Core/kracht trainingen

Alle recepten die ik al geprobeerd heb zijn zeer lekker en gemakkelijk klaar te maken.Het is heel eenvoudig om een planning op te maken voor de week met de gerechten voor verschillende trainingsdagen. Ook is het heel gemakkelijk dat de hoeveelheden van de macronutriënten bij de gerechten staan. Zo kan je nog specifieker gaan kijken en eventueel aanpassen waar nodig.Alle extra tools zijn leuk om meer te weten te komen wat interessant is voor jou specifiek. Bij vragen krijg je onmiddellijk en heel duidelijk antwoord. Ik had ook al 2 boeken en dit is een perfecte aanvullling daarvan!

profile-pic
Frederike Desmet
Gymnastiek

Ik vind het gezonde, lekkere, gevarieerde receptenGoede informatie, nu weet ik wat te eten op welk moment.De calculators, extra info erbij zijn een meerwaarde die belangrijk zijn bij het sporten. Ik ben dingen te weten gekomen die ik nog niet wist.

profile-pic
Elian
archery

De recepten maak je vrij snel klaar en ze zijn lekker. Handig ook om snel te kijken om te zien wat ik wil eten als ik geen inspiratie heb en er dan ook zeker van zijn dat ik het juiste eet. Zeker de moeite waard!

profile-pic
Katrien Wuyts
MTB, Wegfietsen

De recepten die ik tot hiertoe geprobeerd heb vind ik heel lekker. Het is super dat ik eens iets anders kan eten. Ook erg handig dat ik favorieten kan aanduiden en bewaren.

profile-pic
Winny Vriens
Lopen, fietsen, wandelen, fitness

De recepten zijn eenvoudig en lekker, je moet tamelijk wat ingrediënten hebben, maar je kan ze wel in veel recepten gebruiken. Mijn zoon voelt zich beter bij zware inspanningen en heeft minder puisten. De niet te lange bereidingstijd is vaak heel belangrijk.

profile-pic
Linda Swinnen
Wielrennen

De recepten zijn lekker en duidelijk uitgelegd en voldoen aan de noden die een loper nodig heeft. De smoothies vind ik super!Nu weet ik of ik de juiste dingen eet na mijn training.De support die je krijgt op al je vragen is ook geweldig.

profile-pic
Sheila Laenen
lopen

Heel veel lekkere recepten die toch heel gezond zijn. Ik heb een beter overzicht van wat ik wanneer kan eten nu.De favorieten vind ik ook heel handig.

profile-pic
Merel Geerts
Atletiek

De meeste recepten zijn echt lekker!! En als er iets in zit wat je niet lust kan je dat gemakkelijk vervangen!Ik voel echt het verschil! Ik krijg de juiste voedingsstoffen op de juiste moment en heb geen last meer van mijn spijsvertering als ik ga sporten!Je kan de porties aanpassen, je kan je favorieten opslaan... Zo wordt het nog veel handiger!!

profile-pic
Bieke Jacops
Atletiek (sprint, horden en ver)

Eenvoudige, maar complete recepten die erg lekker zijn. Ingrediënten zijn vrij gemakkelijk te vinden. Erg veel variatie en je kan ze naar believen aanpassen aan de noden van de dag. Je kan gericht koken voor de activiteiten die je gepland of gedaan hebt. De gerechten zorgen bij mij persoonlijk voor een erg goede spijsvertering en algemene lichaamshuishouding wat dan weer zorgt voor meer energie en een betere nachtrust. De specifieke mailing waarvan bepaalde topics erg interessant zijn voor mijn sportbeoefening.

profile-pic
Patriek Put
Lopen, fietsen, algemene krachttraining

Lekker makkelijk gevarieerdIk heb veel nieuwe dingen leren eten sinds ik de kookboeken en recepten volgHet zorgt voor minder nadenkstres over wat te eten :D

profile-pic
Valerie Demey
Wegwielrennen

Zoals altijd heel lekker en vooral gevarieerd.Dankzij de recepten weet ik wat ongeveer de verhoudingen zijn qua koolhydraten en eiwittenIk vind de website heel duidelijk!

profile-pic
Bert Rowies
Wielrennen

Zeer interessante, uitgebreide en duidelijke informatie. Het is alle informatie die je op het internet, in boeken,... vindt, gebundeld op één website die alles duidelijk maakt.De nodige voedingsstoffen worden beschreven, afhankelijk van de inspanning die geleverd moet worden.Handig dat er recepten beschikbaar gesteld worden.Daarbij ook zeer gebruiksvriendelijke webpagina!Na het lezen krijg je onmiddellijk zin om eraan te beginnen en de tips toe te passen.Ik kan iedereen aanraden deze site te gebruiken.Bedankt!

profile-pic
Floor

Samengesteld door

Stephanie Scheirlynck

Stephanie Scheirlynck is er als sportdiëtiste van overtuigd dat de juiste voeding cruciaal is voor optimale sportprestaties. Ze wil sporters dan ook zoveel mogelijk ondersteunen in het verwezenlijken van hun sportieve doelen, onder andere via deze website. Ze schreef ook vier kookboeken voor sporters: Het sportkookboek, Het ultieme sportkookboek, Het sportkookboek voor jongeren en Het optimale sportgewicht.

Stephanie is opgeleid tot voedingsdeskundige en diëtiste, met een doorgedreven specialisatie in sportvoeding. Ze begeleidt al jaren heel wat internationale topsporters en kampioenen in uiteenlopende disciplines, zoals Greg Van Avermaet (wielrennen), Nafi Thiam (atletiek), Team Belgium (BOIC), de spelers van RSC Anderlecht (voetbal) en de wielrenners en -rensters van WorldTour Team Trek-Segafredo.

Ga meteen aan de slag

Klik hieronder op de knop, rond je bestelling af en je kan onmiddellijk starten met de recepten.

€24,99*

* bedrag incl. btw en slechts eenmalig te betalen

Veelgestelde vragen

Hier vind je antwoorden op vragen over deze premium recepten

Is de kostprijs eenmalig of een abonnement?

De kostprijs is eenmalig, dus geen recurrente kosten!

Wat is het verschil tussen de premium en de gratis recepten?

Eerst en vooral zijn er veel meer premium dan gratis recepten. Daarnaast worden alle recepten ingedeeld in een handig overzicht volgens trainingsdag en eetmoment.

Voor welk niveau van sporters zijn deze recepten geschikt?

De recepten zijn gemaakt voor ieder sporter, ongeacht je sportief niveau.

Voor welk type dagen zijn de recepten gemaakt?

De recepten zijn gemaakt voor rustdagen, dagen met rustige training, dagen met intensieve training of een wedstrijd, dagen met een kracht- of powertraining. De receptenwijzer geeft je ook aan welk type recepten je moet kiezen in functie van de training die je gaat doen op een bepaalde dag. Ben je niet zeker, dan kan je dit altijd laten weten en dan voegen we de richtlijnen voor jouw trainingsvorm toe in de receptenwijzer (indien relevant).

Voor welke sporttakken zijn deze recepten bedoeld?

Je moet als sporter eten in functie van je trainingsbelasting. De recepten zijn dan ook gemaakt voor de verschillende soorten dagen (zie vorige vraag) die voor de meeste sporten relevant zijn. In de meeste sporten heb je rustige dagen, intensieve dagen, rustdagen... en dus zijn de recepten voor de meeste sporttakken toepasbaar.

Voor welke eetmomenten vind ik recepten?

Je vindt recepten voor het ontbijt, lunch, tussendoortjes en avondmaal.

Zijn de recepten afgestemd op een bepaald dieet (veganistisch, vegetarisch…)?

De recepten zijn gemaakt in functie van een normaal, gevarieerd, gezond sportvoedingsdieet. Sommige recepten zijn vegetarisch, anderen bevatten ook vlees en vis. Je kan natuurlijk als veganistisch of vegetarisch sporter de voedingsmiddelen die jij niet in je dieet wenst vervangen door een gepast ingrediënt.

Staan deze recepten in een van de sportkookboeken?

Nee, de premium recepten zijn nog nooit elders gepubliceerd

Hoe verloopt de inschrijving?

Klik op de knop op deze pagina, rond de betaling af (creditcard, Bancontact, Paypal, iDeal…) en je krijgt onmiddellijk toegang tot de recepten. Als je een account hebt dan worden de premium recepten daar ook meteen vrijgegeven. Je krijgt ook een extra bevestiging via email. Het kan enkele minuten duren vooraleer alles is verwerkt en doorgevoerd in onze systemen. Heb je niets ontvangen? Kijk dan zeker in je spamfolder.

Ik heb nog vragen, waar kan ik terecht?

Stuur ons een mailtje op info@allesoversportvoeding.be We proberen je binnen de 24h te antwoorden.

© Allesoversportvoeding - Food Photo Credits: Heikki Verdurme