Programma’s - Alles over sportvoeding

Programma's

Verbeter je sportprestaties en -comfort voor de rest van je sportcarrière met één van onze interactieve, gepersonaliseerde online progamma's.

De sportvoedingsformule voor duursporters

Voor lopers, fietsers, zwemmers en triatleten


Weet je als loper, fietser, zwemmer of triatleet  soms niet goed wat en hoeveel je moet eten en drinken? Heb je wel eens last van te weinig energie of een opspelende maag. Wil je het maximum uit je trainingen en wedstrijden halen?

Met behulp van De sportvoedingsformule voor duursporters leer je optimaal trainen, presteren en recupereren.

Sportief vermageren

Verbeter je lichaamsgewicht én je sportprestaties


Wil je als sporter gewicht verliezen en je prestaties naar nieuwe hoogten stuwen maar je weet niet hoe je dit best aanpakt? Heb je wel eens gewicht proberen te verliezen maar vond je dit moeilijk te combineren met je sportactiviteiten?


In Sportief Vermageren leer je het systeem om jouw optimaal gewicht te bereiken én te behouden in functie van jouw sportief niveau, leeftijd, lichaamstype, geslacht, planning van je sportjaar en persoonlijke doelstellingen. Op deze manier leer je tegelijkertijd gewicht verliezen en je sportprestaties verbeteren.

De sportvoedingsformule voor jongeren

Optimaal sporten en ontwikkelen van 8 tot 18 jaar


Iedereen vind het belangrijk dat jongeren optimaal kunnen sporten en ontwikkelen, maar vaak eten ze de foute dingen, op het foute moment en in de foute hoeveelheden.

De sportvoedingsformule voor jongeren is daarom de ultieme referentie waarin topdiëtiste Stephanie Scheirlynck je door alle facetten van sportvoeding voor jongeren leidt vanuit haar jarenlange ervaring met jonge atleten.