Optimaal presteren en ontwikkelen als jonge sporter

Beleef meer sportplezier, presteer beter en krijg minder blessures dankzij De Sportvoedingsformule voor Jongeren, het enige programma specifiek voor sporters tussen 6 en 18 jaar.

Het doel van dit programma

Voeding heeft, samen met training, de grootste impact op de gezondheid en de sportprestaties van jongeren. Tijdens de kinder- en tienerjaren is het dan ook cruciaal om je kind de juiste voeding en drank te geven in functie van de sportinspanningen én de lichamelijke ontwikkeling. En net op dit vlak worden er heel veel fouten gemaakt door ouders en begeleiders van sportieve jongeren!

Topdiëtiste Stephanie Scheirlynck ontwikkelde daarom vanuit haar ervaring met honderden jonge sporters dit unieke programma, precies omdat slechte voedingskeuzes en een gebrek aan kennis voor kleine en grote problemen zorgen bij jongeren.

Help je kind uit te groeien tot de beste versie van zichzelf

Wat leer je in dit programma?

Beter presteren

Je leert heel praktisch welke voeding en drank actieve jongeren in welke hoeveelheid en op welke tijdstippen best eten en drinken. Zo kan je de gezondheid, de sportprestaties en de belastbaarheid van je sportende kind(eren) naar een hoger niveau tillen.

Optimaal ontwikkkelen

Je zal met een gerust gemoed de beste keuzes kunnen maken en zo je kind beschermen tegen groeivertraging en blessures.  Zo kan je als ouder of begeleider op beide oren slapen. 

Wetenschappelijk

Alle kennis in dit programma is gebaseerd op kwaliteitsvol wetenschappelijk onderzoek én de jarenlange ervaring van een topexperte in haar vakgebied, in tegenstelling tot vele huis-, tuin- en keukenboodschappen op het internet en in populaire media.

Resultaten op lange termijn

Je krijgt professionele stappenplannen, calculators en checklists in dit programma. Deze kennis lanceert je kind naar optimale sportprestaties gedurende meerdere jaren & gezonde voedingsgewoonten voor de rest van zijn of haar leven.

Geld besparen

Door de kennis die je opdoet kan je heel wat geld besparen dat je anders zou uitgeven aan allerlei middeltjes of supplementen die onnodig (en soms zelfs schadelijk) blijken te zijn.

Samengesteld door

Stephanie Scheirlynck

Stephanie is de sportdiëtiste achter toppers zoals Greg Van Avermaet (Olympisch kampioen wielrennen), Nafi Thiam (Olympisch kampioen atletiek), Jolien D’hoore (baanwielrennen), Wout Van Aert (wereldkampioen cyclocross), Trek-Segafredo (Worldtour wielrennen), de Red Panthers (hockey), Lise Van Hecke (volleybal), Koen Naert (Europees Kampioen Marathon) en vele anderen.


Ze is voedingsdeskundige met een doorgedreven specialisatie in sportvoeding. Ze was de eerste Belgische diëtiste die de opleiding Sports Nutrition van het Internationaal Olympisch Comité tot een goed einde bracht. Ze heeft een ruime ervaring in verschillende sportdisciplines en met volwassen en jonge sporters.

Stephanie heeft als doel om sporters zoveel mogelijk te ondersteunen in in het verwezenlijken van hun sportieve doelen door wetenschappelijke kennis op een begrijpbare en praktische manier te vertalen. Zo schreef ze de afgelopen jaren ook zes boeken: Het sportkookboek, Het sportkookboek voor jongeren, Het sportkookboek voor duursport, krachtsport en teamsport en Het ultieme sportkookboek.

Met zorg ontwikkeld

Jongeren centraal

Dit programma is vanaf 0 en volgens onze eigen methodologie opgebouwd met de focus op sportieve kinderen, tieners en jongvolwassenen. Je krijgt dus geen richtlijnen voor volwassenen die aangepast zijn voor jongeren.

Focus op de praktijk

Heel wat wetenschappelijke informatie wordt nodeloos complex gemaakt, via het gebruik van hopen cijfermateriaal en moeilijke woorden. De sportvoedingsformule voor jongeren is gemaakt met de ouders en begeleiders van jongeren in het achterhoofd en met een focus op actie.

Stap voor stap

Voeding is een verhaal met vele kamers en dus is het belangrijk om het overzicht te bewaren. De sportvoedingsformule voor jongeren begeleidt je op jouw tempo, stap voor stap doorheen de verschillende onderdelen. Je moet je progressie doorheen het programma afvinken, zo ben je zeker dat je niets over het hoofd ziet.

Interactief

Samen kunnen we zoveel meer dan alleen. Je kan in dit programma dan ook je ervaringen delen, reacties laten op de inhoud of vragen stellen. Er zijn bovendien testen die je kan uitvoeren om te zien of je de kennis wel voldoende begrepen hebt. Je wordt ook via email gestimuleerd om alle onderdelen van het programma effectief uit te voeren. Zo gidst De sportvoedingsformule voor jongeren jou en je kinderen naar de beste versie van zichzelf.

Hoe dit programma is opgebouwd

De sportvoedingsformule voor jongeren is een interactief online programma dat bestaat uit 6 basismodules en een bonusgedeelte.

Vragen & antwoorden

Bovendien krijg je toegang tot de vraag en antwoordmodule waarin Stephanie Scheirlynck tientallen vragen van deelnemers beantwoordt. Nieuwe vragen en antwoorden worden hier ook regelmatig aan toegevoegd zodat je altijd up-to-date blijft.

Heb je zelf vragen die nog nergens aan bod komen in het programma? Dan worden deze ook aan dit onderdeel toegevoegd.

Getuigenissen van ouders en begeleiders

"Eindelijk een programma dat me door de bomen het bos laat zien! Je vindt zoveel informatie op het internet dat je tegenwoordig nog maar moeilijk kan controleren wat goed is en wat niet. En met de gezondheid van mijn zoon laat ik toch liever niks aan het toeval over."

Sonja Verhelst
Moeder van Seb

"Ik heb even getwijfeld om aan dit programma deel te nemen omdat ik dacht wel alles te weten over sportvoeding."
Niet dus… Ik vond de video’s uit de keuken erg interessant, vooral omdat je beschrijft hoe je zelf kan beslissen wat goed en niet goed is voor je kind en dat er geen dingen verboden hoeven te zijn. De checklists en het opvolgen van mijn progressie doorheen de verschillende onderdelen vond ik ook erg motiveren. Heel leuk."

Kim Degraene
Mama van 3 sportieve kids


"Dit programma kwam voor mij precies op het juiste ogenblik"
Mijn dochter is al een paar jaar aan het tennissen en nu haar lichaam begint te veranderen doken er hier en daar toch wat problemen op. Ik vond het erg interessant hoe je de verschillende ontwikkelingsfasen bij kinderen uitlegt en welk effect dit heeft op de voeding. Ik voel me nu veel geruster dat ze de juiste dingen eet en drinkt. Bedankt Stephanie!"

Mario Deriemaeker
Vader van Anouk

"Dit gebruik ik voor de rest van de sportcarrière van onze kinderen.
Ik vond het al spijtig dat ik niet bij jou kon langskomen Stephanie, omdat ik aan de andere kant van het land woon. Dit programma was echt wat ik nodig had, en ik kan er de rest van de sportcarrière van mijn zoon op terugvallen. Gewoon super!

Ingrid Finoulst
Moeder van Leon

Is dit programma voor mij?

DIT PROGRAMMA IS VOOR JOU ALS JE

 • serieus bent over de kwaliteit van de voedingsbegeleiding die je aan je kinderen wil aanbieden
 • advies wil van professionals met jarenlange ervaring
 • niet gelooft in ‘wondermiddelen’ die je op vijf minuten tijd ongelooflijke resultaten beloven
 • kiest voor consistente resultaten op lange termijn
 • gezonde voedingsgewoonten hoog in het vaandel draagt

DIT PROGRAMMA IS NIET VOOR JOU ALS JE

 • genoegen neemt met minder dan optimale richtlijnen voor de voedingsbegeleiding van je kind
 • advies van gelijk wie durft in te winnen
 • op zoek bent naar middeltjes die de sportprestaties op enkele minuten tijd spectaculair kunnen verbeteren
 • zoveel mogelijk progressie wil op een zo kort mogelijke tijd
 • de prestaties van je kinderen veel belangrijker vindt dan hun gezondheid

100%TEVREDENHEIDS-

GARANTIE

Ondersteuning & tevredenheidsgarantie


Wij doen er alles aan om je zo goed mogelijke resultaten te bezorgen:


 • Alle richtlijnen zijn wetenschappelijk ondersteund en getest in de praktijk
 • Onze programma's zijn professioneel opgebouwd om je een zo goed mogelijke leerervaring aan te bieden
 • We hechten niet alleen belang aan correcte en interactieve programma's maar ook aan een mooi design
 • Als je problemen hebt met het programma dan kan je vanuit het programma eenvoudig ons support-team contacteren en ze helpen je meteen verder
 • Omdat we 100% overtuigd zijn van de kwaliteit van dit programma kan je tot 14 dagen na de start van dit programma je investering volledig (100%) terug krijgen

Schrijf je in en krijg onmiddellijke toegang

Te verwachten resultaten:

 • betere prestaties, meer sportcomfort en minder blessures bij je sportend kind
 • een substantiële bijdrage aan een optimale fysieke ontwikkeling en de gezonde levensstijl van je kind
 • meer kennis over (sport)voeding dan 99,999% van de andere ouders en begeleiders van jonge sporters
 • daling van je uitgaven voor onnodige voedingssupplementen en -preparaten
 • een aangename leerervaring tijdens de komende weken

Na inschrijving krijg je:

 • Zes uitgebreide, interactieve modules over sportvoeding voor jongeren binnen je persoonlijke account
 • Individuele aanduiding en opvolging van je progressie doorheen het programma
 • Calculators en checklists om de richtlijnen zo specifiek en individueel mogelijk te maken
 • Toegang tot het vraag- en antwoordgedeelte
 • De mogelijkheid om extra vragen te stellen
 • Toegang tot een privé Facebook groep
 • Wekelijkse live, online Q&A sessie
 • 80 premium recepten over sportvoeding

Hoe verloopt de inschrijving?

Veelgestelde vragen

Hier vind je het antwoord op enkele veelgestelde vragen over
De sportvoedingsformule voor jongeren

Voor welke sporten is dit programma?

Voor welk sportief niveau is dit programma?

Heb ik voor dit programma voorkennis nodig?

Dient de sporter of de ouder/begeleider dit programma te volgen?

Kan ik deze informatie nergens anders vinden?

Hoe lang duurt dit programma?

Wordt dit programma geleidelijk vrijgegeven?

Hoe kan ik mijn geld terugvragen als ik niet tevreden ben?

Hoe lang duurt het tot ik resultaten zie?

Ik heb nog vragen, waar kan ik terecht?

Hoe inschrijven?

Klik op SCHRIJF IN en krijg onmiddellijke toegang tot het programma via pc, laptop, tablet of smartphone.  

€1197
€ 397