Radio 1 interview over de voedingsbegeleiding van Greg Van Avermaet, Nafi Thiam en Jolien D'hoore - Alles over sportvoeding

Radio 1 interview over de voedingsbegeleiding van Greg Van Avermaet, Nafi Thiam en Jolien D’hoore

In dit interview vertel ik over de manier waarop ik deze toppers heb bijgestaan in voorbereiding op hun Olympische successen in Rio.

Klik op de player om het interview af te spelen.

About the Author Stephanie Scheirlynck

Ik ben experte in sportvoeding en help sporters en topatleten in allerlei sportdisciplines om beter en comfortabeler te presteren. Ik werk o.a. met de wielrenners van Trek-Segafredo, Greg Van Avermaet (wielrennen), Wout Van Aert (veldrijden), RSC Anderlecht, Jolien D’hoore (baanwielrennen), Nafi Thiam (atletiek), Koen Naert (atletiek). Ik schreef ook al zes sportkookboeken.

follow me on:

Leave a Comment: