Mix de bananen met de dadels tot een glad mengsel.
Klop de eieren los met een snufje zout.
Snijd de appel in kleine blokjes. Roer de eieren en de appel door het bananenmengsel.
Meng het bakpoeder, de bloem en de havervlokken.
Roer door het beslag en giet in een bakvorm met antiaanbaklaag.
Bak gedurende 45 minuten in een oven van 170 graden.
Mix de bananen met de dadels tot een glad mengsel.
Klop de eieren los met een snufje zout.
Snijd de appel in kleine blokjes. Roer de eieren en de appel door het bananenmengsel.
Meng het bakpoeder, de bloem en de havervlokken.
Roer door het beslag en giet in een bakvorm met antiaanbaklaag.
Bak gedurende 45 minuten in een oven van 170 graden.
Ik ben experte in sportvoeding en help sporters en topatleten in allerlei sportdisciplines om beter en comfortabeler te presteren. Ik werk o.a. met de wielrenners van Trek-Segafredo, Greg Van Avermaet (wielrennen), Wout Van Aert (veldrijden), RSC Anderlecht, Jolien D’hoore (baanwielrennen), Nafi Thiam (atletiek), Koen Naert (atletiek). Ik schreef ook al zes sportkookboeken.