Bananenpannenkoekjes met havermout - Alles over sportvoeding

Bananenpannenkoekjes met havermout

MoeilijkheidsgraadGemakkelijk

Een ideaal ontbijt voor een intensieve trainingsdag.

Hoeveelheid1 portie
Voorbereidingstijd15 minutenKooktijd15 minutenTotale tijd30 minuten

Ingrediënten


 1 banaan
 2 eieren
 4 el havermout
 2 el honing
 1 tl plantaardige olie
 2 el ahornsiroop

Bereiding:


1

Prak de banaan heel fijn met een vork. Klop de eieren los. Meng ze met de banaan, de havermout en de honing.

2

Verwarm de olie in een pan met antiaanbaklaag en bak kleine pannenkoeken met het beslag.

3

Serveer met ahornsiroop.

Ingrediënten

 1 banaan
 2 eieren
 4 el havermout
 2 el honing
 1 tl plantaardige olie
 2 el ahornsiroop

Richtlijnen

1

Prak de banaan heel fijn met een vork. Klop de eieren los. Meng ze met de banaan, de havermout en de honing.

2

Verwarm de olie in een pan met antiaanbaklaag en bak kleine pannenkoeken met het beslag.

3

Serveer met ahornsiroop.

Bananenpannenkoekjes met havermout

About the Author Stephanie Scheirlynck

Stephanie is experte in sportvoeding en begeleidt topsporters in allerlei sportdisciplines, onder wie de wielrenners van Trek-Segafredo, Greg Van Avermaet (wielrennen), Wout Van Aert (veldrijden), Jolien D’hoore (baanwielrennen), Nafi Thiam (atletiek), Koen Naert (atletiek)… Ze is ook de auteur van 6 sportkookboeken. Meer info over Stephanie via www.stephaniescheirlynck.be

follow me on:

Leave a Comment: