Bananenpannenkoekjes met havermout - Alles over sportvoeding

Bananenpannenkoekjes met havermout

MoeilijkheidsgraadGemakkelijk

Een ideaal ontbijt voor een intensieve trainingsdag.

Hoeveelheid1 portie
Voorbereidingstijd15 minutenKooktijd15 minutenTotale tijd30 minuten

Ingrediënten


 1 banaan
 2 eieren
 4 el havermout
 2 el honing
 1 tl plantaardige olie
 2 el ahornsiroop

Bereiding:


1

Prak de banaan heel fijn met een vork. Klop de eieren los. Meng ze met de banaan, de havermout en de honing.

2

Verwarm de olie in een pan met antiaanbaklaag en bak kleine pannenkoeken met het beslag.

3

Serveer met ahornsiroop.

Ingrediënten

 1 banaan
 2 eieren
 4 el havermout
 2 el honing
 1 tl plantaardige olie
 2 el ahornsiroop

Richtlijnen

1

Prak de banaan heel fijn met een vork. Klop de eieren los. Meng ze met de banaan, de havermout en de honing.

2

Verwarm de olie in een pan met antiaanbaklaag en bak kleine pannenkoeken met het beslag.

3

Serveer met ahornsiroop.

Bananenpannenkoekjes met havermout

About the Author Stephanie Scheirlynck

Ik ben experte in sportvoeding en help sporters en topatleten in allerlei sportdisciplines om beter en comfortabeler te presteren. Ik werk o.a. met de wielrenners van Trek-Segafredo, Greg Van Avermaet (wielrennen), Wout Van Aert (veldrijden), RSC Anderlecht, Jolien D’hoore (baanwielrennen), Nafi Thiam (atletiek), Koen Naert (atletiek). Ik schreef ook al zes sportkookboeken.

follow me on:

Leave a Comment: