Prak de banaan heel fijn met een vork. Klop de eieren los. Meng ze met de banaan, de havermout en de honing.
Verwarm de olie in een pan met antiaanbaklaag en bak kleine pannenkoeken met het beslag.
Serveer met ahornsiroop.
Prak de banaan heel fijn met een vork. Klop de eieren los. Meng ze met de banaan, de havermout en de honing.
Verwarm de olie in een pan met antiaanbaklaag en bak kleine pannenkoeken met het beslag.
Serveer met ahornsiroop.
Ik ben experte in sportvoeding en help sporters en topatleten in allerlei sportdisciplines om beter en comfortabeler te presteren. Ik werk o.a. met de wielrenners van Trek-Segafredo, Greg Van Avermaet (wielrennen), Wout Van Aert (veldrijden), RSC Anderlecht, Jolien D’hoore (baanwielrennen), Nafi Thiam (atletiek), Koen Naert (atletiek). Ik schreef ook al zes sportkookboeken.