Eiwitrepen - Alles over sportvoeding

Eiwitrepen

MoeilijkheidsgraadGemakkelijk
Hoeveelheid5 portiesVoorbereidingstijd5 uren 10 minuten

Ingrediënten


 50 g ongezouten cashewnoten
 30 g fondant pure chocolade
 100 g eiwitpoeder (wei-eiwitpoeder)
 200 g havermout
 1 banaan
 100 ml amandelmelk
 1 el chiazaad
 1 el sesamzaad

Bereiding:


1

Maal de noten fijn met de chocolade. Doe er het eiwitpoeder en de havermout bij.

2

Plet de banaan en doe ze met de amandelmelk bij het mengsel.

3

Voeg er het chiazaad en het sesamzaad aan toe en roer goed om.

4

Bekleed een bakvorm met plasticfolie en schep er het mengsel in.

5

Laat 3 uur opstijven in de koelkast. Snijd in repen en bewaar koel.

Ingrediënten

 50 g ongezouten cashewnoten
 30 g fondant pure chocolade
 100 g eiwitpoeder (wei-eiwitpoeder)
 200 g havermout
 1 banaan
 100 ml amandelmelk
 1 el chiazaad
 1 el sesamzaad

Richtlijnen

1

Maal de noten fijn met de chocolade. Doe er het eiwitpoeder en de havermout bij.

2

Plet de banaan en doe ze met de amandelmelk bij het mengsel.

3

Voeg er het chiazaad en het sesamzaad aan toe en roer goed om.

4

Bekleed een bakvorm met plasticfolie en schep er het mengsel in.

5

Laat 3 uur opstijven in de koelkast. Snijd in repen en bewaar koel.

Eiwitrepen

About the Author Stephanie Scheirlynck

Stephanie is experte in sportvoeding en begeleidt topsporters in allerlei sportdisciplines, onder wie de wielrenners van Trek-Segafredo, Greg Van Avermaet (wielrennen), Wout Van Aert (veldrijden), Jolien D’hoore (baanwielrennen), Nafi Thiam (atletiek), Koen Naert (atletiek)… Ze is ook de auteur van 6 sportkookboeken. Meer info over Stephanie via www.stephaniescheirlynck.be

follow me on:

Leave a Comment: