Maal de noten fijn met de chocolade. Doe er het eiwitpoeder en de havermout bij.
Plet de banaan en doe ze met de amandelmelk bij het mengsel.
Voeg er het chiazaad en het sesamzaad aan toe en roer goed om.
Bekleed een bakvorm met plasticfolie en schep er het mengsel in.
Laat 3 uur opstijven in de koelkast. Snijd in repen en bewaar koel.
Maal de noten fijn met de chocolade. Doe er het eiwitpoeder en de havermout bij.
Plet de banaan en doe ze met de amandelmelk bij het mengsel.
Voeg er het chiazaad en het sesamzaad aan toe en roer goed om.
Bekleed een bakvorm met plasticfolie en schep er het mengsel in.
Laat 3 uur opstijven in de koelkast. Snijd in repen en bewaar koel.
Ik ben experte in sportvoeding en help sporters en topatleten in allerlei sportdisciplines om beter en comfortabeler te presteren. Ik werk o.a. met de wielrenners van Trek-Segafredo, Greg Van Avermaet (wielrennen), Wout Van Aert (veldrijden), RSC Anderlecht, Jolien D’hoore (baanwielrennen), Nafi Thiam (atletiek), Koen Naert (atletiek). Ik schreef ook al zes sportkookboeken.