Verwarm de oven voor op 180 °C.
Meng de eieren met de kokosdrank en maizena. Scheur het brood in stukken en week het in het eiermengsel. Snijd ondertussen de ananas in stukjes en meng met de veenbessen, gembersiroop en appelmoes.
Meng alles en stort in een met bakpapier beklede bakvorm. Bak de broodpudding 40 minuten in de voorverwarmde en laat vervolgens afkoelen.
Tip: Deze broodpudding kan je ook met een andere plantaardige drank maken, en de ananas kun je vervangen door ander fruit naar keuze.
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Meng de eieren met de kokosdrank en maizena. Scheur het brood in stukken en week het in het eiermengsel. Snijd ondertussen de ananas in stukjes en meng met de veenbessen, gembersiroop en appelmoes.
Meng alles en stort in een met bakpapier beklede bakvorm. Bak de broodpudding 40 minuten in de voorverwarmde en laat vervolgens afkoelen.
Tip: Deze broodpudding kan je ook met een andere plantaardige drank maken, en de ananas kun je vervangen door ander fruit naar keuze.
Ik ben experte in sportvoeding en help sporters en topatleten in allerlei sportdisciplines om beter en comfortabeler te presteren. Ik werk o.a. met de wielrenners van Trek-Segafredo, Greg Van Avermaet (wielrennen), Wout Van Aert (veldrijden), RSC Anderlecht, Jolien D’hoore (baanwielrennen), Nafi Thiam (atletiek), Koen Naert (atletiek). Ik schreef ook al zes sportkookboeken.