Verwarm de oven voor op 220 ºC.
Meng de paprika’s, ui, courgette, aubergine, oregano, tijm en rozemarijn in een kom met de olie en breng op smaak met peper en zout.
Leg de groenten dan op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze ongeveer 20 minuten.
Zet de groenten uit de oven opzij. Verlaag de oventemperatuur tot 185 ºC.
Meng de passata met de wijnazijn, de knoflook, de Provençaalse kruiden en peper en zout
Doe een laagje van de saus op de bodem van de ovenschaal. Leg er een laag lasagnevellen op, wat geroosterde groenten, een laag ricotta, weer lasagne, groenten en passata en herhaal tot alles op is.
Strooi er dan de kaas en het paneermeel over. Bak 30 à 40 minuten in de oven.
Portiegrootte 1/6de van de schotel
Aantal porties 6
* *Percentage dagelijkse waarden zijn gebaseerd op een dieet van 2000 calorieën. Uw dagelijkse waarde kan hoger of lager zijn, afhankelijk van uw caloriebehoeften. Voor de meeste sporters is dit (veel) hoger. Dit betreft dus louter een standaardweergave op voedingsetiketten.