Verwarm de oven voor op 160 ºC.
Zeef de bloem en het bakpoeder en meng met een snufje zout. Meng in een andere kom met een garde de melk, de eieren, de ahornsiroop, de suiker en alle kruiden. Breng op smaak met peper en zout.
Giet het melkmengsel beetje voor beetje bij het bloemmengsel en roer goed tot er geen klontjes meer in zitten (dat kan eventueel ook met de mixer).
Giet het beslag in een met bakpapier beklede bakvorm en versier met de noten.
Bak de peperkoek 40 à 45 minuten in de oven. Check met een satéprikker of hij gaar is: als er geen beslag meer aan het stokje zit, is de koek klaar!
Laat afkoelen en snijd in plakjes.
Verwarm de oven voor op 160 ºC.
Zeef de bloem en het bakpoeder en meng met een snufje zout. Meng in een andere kom met een garde de melk, de eieren, de ahornsiroop, de suiker en alle kruiden. Breng op smaak met peper en zout.
Giet het melkmengsel beetje voor beetje bij het bloemmengsel en roer goed tot er geen klontjes meer in zitten (dat kan eventueel ook met de mixer).
Giet het beslag in een met bakpapier beklede bakvorm en versier met de noten.
Bak de peperkoek 40 à 45 minuten in de oven. Check met een satéprikker of hij gaar is: als er geen beslag meer aan het stokje zit, is de koek klaar!
Laat afkoelen en snijd in plakjes.
Ik ben experte in sportvoeding en help sporters en topatleten in allerlei sportdisciplines om beter en comfortabeler te presteren. Ik werk o.a. met de wielrenners van Trek-Segafredo, Greg Van Avermaet (wielrennen), Wout Van Aert (veldrijden), RSC Anderlecht, Jolien D’hoore (baanwielrennen), Nafi Thiam (atletiek), Koen Naert (atletiek). Ik schreef ook al zes sportkookboeken.