Verwarm de oven voor op 180 °C.
Snijd de vijgen in vieren. Pel de ui en snijd hem in dunne ringen.
Maak de radicchio schoon en scheur hem in stukken. Snijd de kip in plakken.
Snijd het brood in blokjes en rooster in de oven.
Meng de kip met de vijgen, de ui en de radicchio. Schep er de olijfolie en de balsamico door. Kruid met peper en zout. Strooi er de veenbessen, de broodcroutons en het basilicum over.
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Snijd de vijgen in vieren. Pel de ui en snijd hem in dunne ringen.
Maak de radicchio schoon en scheur hem in stukken. Snijd de kip in plakken.
Snijd het brood in blokjes en rooster in de oven.
Meng de kip met de vijgen, de ui en de radicchio. Schep er de olijfolie en de balsamico door. Kruid met peper en zout. Strooi er de veenbessen, de broodcroutons en het basilicum over.
Ik ben experte in sportvoeding en help sporters en topatleten in allerlei sportdisciplines om beter en comfortabeler te presteren. Ik werk o.a. met de wielrenners van Trek-Segafredo, Greg Van Avermaet (wielrennen), Wout Van Aert (veldrijden), RSC Anderlecht, Jolien D’hoore (baanwielrennen), Nafi Thiam (atletiek), Koen Naert (atletiek). Ik schreef ook al zes sportkookboeken.