Maak de spruitjes schoon en verdeel ze in blaadjes.
Blancheer ze samen met de erwtjes in kokend, lichtgezouten water. Giet af en verfris meteen onder koud stromend water.
Verdeel het witlof in blaadjes.
Meng met de spruitjes en de erwtjes. Hak de noten en hussel ze door de sla.
Meng de olijfolie met het limoensap en kruid met peper en zout.
Doe de dressing bij de salade en werk af met stukjes brie en kippenwit. Geef er volkorenbrood bij.
Maak de spruitjes schoon en verdeel ze in blaadjes.
Blancheer ze samen met de erwtjes in kokend, lichtgezouten water. Giet af en verfris meteen onder koud stromend water.
Verdeel het witlof in blaadjes.
Meng met de spruitjes en de erwtjes. Hak de noten en hussel ze door de sla.
Meng de olijfolie met het limoensap en kruid met peper en zout.
Doe de dressing bij de salade en werk af met stukjes brie en kippenwit. Geef er volkorenbrood bij.
Ik ben experte in sportvoeding en help sporters en topatleten in allerlei sportdisciplines om beter en comfortabeler te presteren. Ik werk o.a. met de wielrenners van Trek-Segafredo, Greg Van Avermaet (wielrennen), Wout Van Aert (veldrijden), RSC Anderlecht, Jolien D’hoore (baanwielrennen), Nafi Thiam (atletiek), Koen Naert (atletiek). Ik schreef ook al zes sportkookboeken.