De amandelen kleuren in de pan en malen in de blender.
Voeg de knoflook, zout, basilicum, geraspte parmezaan en citroensap toe aan de blender en laat draaien tot je een homogene massa hebt.
Voeg op het einde dan de erwten toe en pureer totdat je een mooi glad mengsel bekomt.
Snij de ham in fijne reepjes en bak ze krokant in de pan en kook ondertussen de pasta.
Klop de eieren en de yoghurt samen op.
Meng er de erwten-pasta onder en voeg er wat kookvocht aan toe.
Meng de gekookte pasta met de carbonara en roer er de hamreepjes onder.
Serveer met wat parmezaan.
De amandelen kleuren in de pan en malen in de blender.
Voeg de knoflook, zout, basilicum, geraspte parmezaan en citroensap toe aan de blender en laat draaien tot je een homogene massa hebt.
Voeg op het einde dan de erwten toe en pureer totdat je een mooi glad mengsel bekomt.
Snij de ham in fijne reepjes en bak ze krokant in de pan en kook ondertussen de pasta.
Klop de eieren en de yoghurt samen op.
Meng er de erwten-pasta onder en voeg er wat kookvocht aan toe.
Meng de gekookte pasta met de carbonara en roer er de hamreepjes onder.
Serveer met wat parmezaan.
Ik ben experte in sportvoeding en help sporters en topatleten in allerlei sportdisciplines om beter en comfortabeler te presteren. Ik werk o.a. met de wielrenners van Trek-Segafredo, Greg Van Avermaet (wielrennen), Wout Van Aert (veldrijden), RSC Anderlecht, Jolien D’hoore (baanwielrennen), Nafi Thiam (atletiek), Koen Naert (atletiek). Ik schreef ook al zes sportkookboeken.