Splits de eieren en smelt de margarine.
Meng de eidooiers met de suiker en de appelmoes.
Klop de eiwitten stijf.
Spatel het bakmeel door het eidooiermengsel en meng tot een gladde massa.
Verwarm het wafelijzer voor. Spatel ondertussen de eiwitten door het beslag.
Vet het wafelijzer in met olie en schep er een lepel beslag in. Bak de wafel goudbruin en ga door tot het beslag op is.
Splits de eieren en smelt de margarine.
Meng de eidooiers met de suiker en de appelmoes.
Klop de eiwitten stijf.
Spatel het bakmeel door het eidooiermengsel en meng tot een gladde massa.
Verwarm het wafelijzer voor. Spatel ondertussen de eiwitten door het beslag.
Vet het wafelijzer in met olie en schep er een lepel beslag in. Bak de wafel goudbruin en ga door tot het beslag op is.
Ik ben experte in sportvoeding en help sporters en topatleten in allerlei sportdisciplines om beter en comfortabeler te presteren. Ik werk o.a. met de wielrenners van Trek-Segafredo, Greg Van Avermaet (wielrennen), Wout Van Aert (veldrijden), RSC Anderlecht, Jolien D’hoore (baanwielrennen), Nafi Thiam (atletiek), Koen Naert (atletiek). Ik schreef ook al zes sportkookboeken.