Tagliatelli met rucola, kappertjes en ansjovis - Alles over sportvoeding

Tagliatelli met rucola, kappertjes en ansjovis

MoeilijkheidsgraadGemiddeld
Hoeveelheid1 portie
Voorbereidingstijd20 minutenKooktijd10 minutenTotale tijd30 minuten

Ingrediënten


 2 pruimtomaten
 2 gezouten ansjovisfilets
 2 tl olijfolie
 50 g rucola
 2 el kappertjes
 peper en zout
 een handvol peterselie
 2 el paneermeel
 200 g verse tagliatelle

Bereiding:


1

Snijd de tomaten in blokjes. Hak de ansjovis fijn.

2

Stoof de tomaten met de ansjovis in 1 theelepel olijfolie.

3

Doe de rucola en de kappertjes bij de tomaten en kruid met peper en zout.

4

Snipper de peterselie en bak hem met het paneermeel in 1 theelepel olijfolie in een andere pan.

5

Kook de tagliatelle gaar in lichtgezouten water. Giet af en meng met de saus.

6

Strooi er in het bord het paneermeel met peterselie over.

Ingrediënten

 2 pruimtomaten
 2 gezouten ansjovisfilets
 2 tl olijfolie
 50 g rucola
 2 el kappertjes
 peper en zout
 een handvol peterselie
 2 el paneermeel
 200 g verse tagliatelle

Richtlijnen

1

Snijd de tomaten in blokjes. Hak de ansjovis fijn.

2

Stoof de tomaten met de ansjovis in 1 theelepel olijfolie.

3

Doe de rucola en de kappertjes bij de tomaten en kruid met peper en zout.

4

Snipper de peterselie en bak hem met het paneermeel in 1 theelepel olijfolie in een andere pan.

5

Kook de tagliatelle gaar in lichtgezouten water. Giet af en meng met de saus.

6

Strooi er in het bord het paneermeel met peterselie over.

Tagliatelli met rucola, kappertjes en ansjovis
>