Verwarm de oven voor op 180° C.
Bak de lomo krokant in de oven in een met bakpapier beklede ovenschaal.
Klop de eieren los met de melk.
Doe de margarine in de pan en giet het eiermengsel erin. Roer voortdurend. Laat niet te lang bakken, het roerei moet nog glanzend zijn.
Voeg er peper, zout en de gehakte bieslook aan toe.
Schep het roerei op de warme toast, versier met de asperge en de verbrokkelde lomo.
Verwarm de oven voor op 180° C.
Bak de lomo krokant in de oven in een met bakpapier beklede ovenschaal.
Klop de eieren los met de melk.
Doe de margarine in de pan en giet het eiermengsel erin. Roer voortdurend. Laat niet te lang bakken, het roerei moet nog glanzend zijn.
Voeg er peper, zout en de gehakte bieslook aan toe.
Schep het roerei op de warme toast, versier met de asperge en de verbrokkelde lomo.
Ik ben experte in sportvoeding en help sporters en topatleten in allerlei sportdisciplines om beter en comfortabeler te presteren. Ik werk o.a. met de wielrenners van Trek-Segafredo, Greg Van Avermaet (wielrennen), Wout Van Aert (veldrijden), RSC Anderlecht, Jolien D’hoore (baanwielrennen), Nafi Thiam (atletiek), Koen Naert (atletiek). Ik schreef ook al zes sportkookboeken.