Volkorentoast met roerei - Alles over sportvoeding

Volkorentoast met roerei

MoeilijkheidsgraadGemakkelijk
Hoeveelheid2 portiesVoorbereidingstijd5 minutenKooktijd10 minutenTotale tijd15 minuten

Ingrediënten


 2 schijfjes lomo
 4 eieren
 4 el magere melk
 2 tl vloeibare margarine
 peper en zout
 2 el bieslook, gehakt
 4 dikke sneden volkorentoast
 4 groene aspergepunten, geblancheerd

Bereiding:


1

Verwarm de oven voor op 180° C.

2

Bak de lomo krokant in de oven in een met bakpapier beklede ovenschaal.

3

Klop de eieren los met de melk.

4

Doe de margarine in de pan en giet het eiermengsel erin. Roer voortdurend. Laat niet te lang bakken, het roerei moet nog glanzend zijn.

5

Voeg er peper, zout en de gehakte bieslook aan toe.

6

Schep het roerei op de warme toast, versier met de asperge en de verbrokkelde lomo.

Ingrediënten

 2 schijfjes lomo
 4 eieren
 4 el magere melk
 2 tl vloeibare margarine
 peper en zout
 2 el bieslook, gehakt
 4 dikke sneden volkorentoast
 4 groene aspergepunten, geblancheerd

Richtlijnen

1

Verwarm de oven voor op 180° C.

2

Bak de lomo krokant in de oven in een met bakpapier beklede ovenschaal.

3

Klop de eieren los met de melk.

4

Doe de margarine in de pan en giet het eiermengsel erin. Roer voortdurend. Laat niet te lang bakken, het roerei moet nog glanzend zijn.

5

Voeg er peper, zout en de gehakte bieslook aan toe.

6

Schep het roerei op de warme toast, versier met de asperge en de verbrokkelde lomo.

Volkorentoast met roerei

About the Author Stephanie Scheirlynck

Stephanie is experte in sportvoeding en begeleidt topsporters in allerlei sportdisciplines, onder wie de wielrenners van Trek-Segafredo, Greg Van Avermaet (wielrennen), Wout Van Aert (veldrijden), Jolien D’hoore (baanwielrennen), Nafi Thiam (atletiek), Koen Naert (atletiek)… Ze is ook de auteur van 6 sportkookboeken. Meer info over Stephanie via www.stephaniescheirlynck.be

follow me on:

Leave a Comment: