Wat met mijn sportdrank in koud en warm weer?

Wat met mijn sportdrank in koud en warm weer?

Wanneer het koud is buiten denk je er minder aan om voldoende te drinken. Welke invloed heeft de omgevingstemperatuur op de keuze van je sportdrank? Je leest het hier:


About the Author Stephanie Scheirlynck

Ik ben experte in sportvoeding en help sporters en topatleten in allerlei sportdisciplines om beter en comfortabeler te presteren. Ik werk o.a. met de wielrenners van Trek-Segafredo, Greg Van Avermaet (wielrennen), Wout Van Aert (veldrijden), RSC Anderlecht, Jolien D’hoore (baanwielrennen), Nafi Thiam (atletiek), Koen Naert (atletiek). Ik schreef ook al zes sportkookboeken.

follow me on:

Leave a Comment:

4 comments
Anoniem says

Dankje Stéphanie voor je het gegeven, en ja inderdaad je begint minder te drinken, maar na lezing van jouw mail is de boodschap duidelijk :aanpassing van de drank aan de buitentemperatuur en drinken zo veel als nodig mvg Peter Van Gorp

Reply
  Stephanie says

  Helemaal juist, Peter 🙂

  Reply
WILLY LEFEVERE says

Bedankt Stephanie voor dit duidelijk, overzicht over drinken!
Ik dacht steeds dat je minder moest drinken bij koud weer,omdat ik in de winter veel meer moet plassen tijdens een training!
Alles is me nu duidelijk geworden en zal dat in de toekomst uit proberen en de resultaten evalueren!
mvg. Willy Lefevere Oostende.

Reply
  Stephanie says

  Dag Willy,
  Ik hoop dat je ook het verschil merkt.
  Groetjes,
  Stephanie

  Reply
Add Your Reply