​Stephanie Scheirlynck presenteert

GRATIS ONLINE WORKSHOP

Hoe jongeren optimaal laten sporten en ontwikkelen door middel van de juiste voeding?

Leer hoe de juiste voeding op het juiste moment leidt tot meer sportplezier, betere prestaties, een optimale lichamelijke ontwikkeling en minder blessures.

Over deze online workshop

Sportende kinderen zijn geen minivolwassenen en hebben specifieke noden op voedingsvlak. Ik kom dagelijks in contact met ouders en begeleiders die kleine en grote fouten maken waardoor hun jonge ​​​​​​sporters niet optimaal kunnen sporten, geremd worden in hun lichamelijke ontwikkeling, geblesseerd raken en zelfs het plezier in hun sport kunnen verliezen. Daarom bespreek ik in deze workshop de belangrijkste aandachtspunten.

Stephanie Scheirlynck

PRAKTISCH

  • Klik op de oranje knop, kies je sessie en reserveer je plaats.
  • De workshop gaat online door en zal ongeveer 75 minuten duren. 
  • Je ontvangt na inschrijving een persoonlijke link, waarmee je de workshop kan volgen van waar je maar wenst, met een pc of laptop. Het is niet aangeraden om te volgen vanop een smartphone.
  • Ik kan jou tijdens de workshop niet zien of horen. Je kan me wel vragen stellen. Op het einde van de workshop zal ik zoveel mogelijk vragen beantwoorden, indien deze ook relevant zijn voor de andere deelnemers.

Extra's

Je krijgt een samenvatting van de belangrijkste richtlijnen op het einde van de sessie. Alleen voor deelnemers uiteraard!


WIN EEN SPORTKOOKBOEK voor jongeren

Door deel te nemen aan de workshop maak je kans om een exemplaar van Het sportkookboek voor jongeren te winnen. De winnaar wordt gekozen op het einde van de workshop.


Over Stephanie Scheirlynck

Ik ben sportvoedingsexperte en diëtiste van o.a. Olympische kampioenen Greg Van Avermaet en Nafi Thiam, wereldkampioen cyclocross Wout Van Aert, Europees marathonkampioen Koen Naert, de Worldtour wielerploeg van Trek-Segafredo en tal van competitieve en recreatieve sporters. Ik schreef ook al 7 boeken over sportvoeding, waaronder ook "Het sportkookboek voor jongeren".

IN DEZE WORKSHOP VAN 75 MINUTEN

De grootste voedingsfouten die de sportprestaties van je kind ondermijnen
Maak deze fouten niet (meer) en je doet beter dan 90% van de ouders en begeleiders van jonge sporters.

Hoeveel en wat moeten sportende kinderen eten? 
Volg deze richtlijnen en je zorgt voor en optimale aanvoer van energie en bouwstoffen, zodat je kind optimaal kan bewegen en recupereren.

Hoe ziet de ideale dagindeling eruit voor mijn sportend kind?
Welke maaltijden zijn essentieel en hoe vul ik die maaltijden in op een schooldag met en zonder training, een dag waarop er extra veel wordt gesport of een wedstrijddag?

Hoeveel en wat moeten kinderen drinken voor, tijdens en na de inspanning?
Kinderen zijn gevoeliger voor uitdroging dan volwassenen dus volg deze richtlijnen om dehydratatie te vermijden.

Opgelet!

Het aantal plaatsen is beperkt.

Klik op de oranje knop en reserveer tijdig je plaats!

Je gegevens worden met zorg verwerkt. Deze workshop is gebaseerd op solide wetenschap en praktijkervaring. 

>