Start - Alles over sportvoeding

Start onmiddellijk met het verbeteren van je sportieve prestaties

Selecteer hieronder je voorkeuren en krijg een gratis online startprogramma, tientallen praktische hulpmiddelen, recepten en regelmatige updates over hoe je door middel van sportvoeding je sportieve prestaties kan verbeteren.

​Wat je krijgt

Een online programma, recepten, praktische hulpmiddelen

Gratis startprogramma

Je krijgt een persoonlijke online account waarin je op basis van jouw voorkeuren een programma krijgt waar je meteen mee aan de slag kan.

Praktische hulpmiddelen

Consulteer calculators, testen, recepten en checklists om je persoonlijke advies en richtlijnen te bepalen en je sportprestaties zo specifiek mogelijk te optimaliseren.

Wekelijkse updates

We sturen je regelmatig updates over sportvoeding en voegen nuttige hulpmiddelen en informatie toe aan je account.

ALLEEN PRAKTISCH EN WETENSCHAPPELIJK GEFUNDEERD ADVIES,

samengesteld door experts

Alle informatie die we verspreiden heeft als bedoeling om je zo goed mogelijk te helpen met je sportactiviteiten. Alleen informatie die wetenschappelijk onderbouwd is én die in de praktijk getest en goedbevonden werd door sporters en sportvoedingsdeskundigen komt in aanmerking. Dus geen vage huis-tuin-en-keukentips of droge wetenschappelijke data waar je verder niets mee kan doen.

“Mijn doel is om met mijn kennis en ervaring zoveel mogelijk sporters te helpen om hun prestaties, comfort en gezondheid te verbeteren.”

Stephanie Scheirlynck

Sportvoedingsexperte

Wat gebeurt er nadat ik inschrijf?

Inschrijven is kosteloos en vrijblijvend. We garanderen dat je gegevens vertrouwelijk behandeld worden in overeenstemming met onze privacyverklaring.

Na het inschrijven doorloop je volgende stappen:

  1. Je ontvangt je persoonlijke login en paswoord.
  2. Je kan onmiddellijk aan de slag met het programma, de hulpmiddelen en de extra informatie.
  3. We willen je helpen om je sportprestaties en –comfort zoveel mogelijk te verbeteren. We sturen je wekelijks extra info en hulpmiddelen.

Start vandaag nog

Definieer je profiel en krijg een gratis persoonlijke online account, met tientallen recepten, programma's en hulpmiddelen waarmee je onmiddellijk aan de slag kan.

>