Marc Herremans, Greg Van Avermaet over sportvoeding

Het belang van sportvoeding volgens Marc Herremans, Gaëlle Mys en Greg Van Avermaet

Hieronder kan je de eerste van een reeks video's zien waarin triatleet Marc Herremans, gymnaste Gaëlle Mys en wielrenner Greg Van Avermaet hun verhaal doen over sportvoeding. 

About the Author Stephanie Scheirlynck

Ik ben experte in sportvoeding en help sporters en topatleten in allerlei sportdisciplines om beter en comfortabeler te presteren. Ik werk o.a. met de wielrenners van Trek-Segafredo, Greg Van Avermaet (wielrennen), Wout Van Aert (veldrijden), RSC Anderlecht, Jolien D’hoore (baanwielrennen), Nafi Thiam (atletiek), Koen Naert (atletiek). Ik schreef ook al zes sportkookboeken.

follow me on:

Leave a Comment:

1 comment
Inge Brunello says

Beste Stephanie,

Ik vind jouw video heel goed, misschien wat kort. Ik had er wat meer info van verwacht. Omdat het me zo boeit zet bet zeker aan tot het lezen van je boek.

Een tip, in de toekomst kan je eens een infovideo te koop aanbieden . Een afwisseling op een boek.

Chapeau in al wat je doet Stephanie.

Met vriendelijke groeten,

Inge Brunello

Reply
Add Your Reply