​Stephanie Scheirlynck presenteert

GRATIS ONLINE WORKSHOP

Word een betere ​duursporter

Leer hoe je jouw sportprestaties als fietser, loper of triatleet kan verbeteren door de juiste dingen, in de juiste hoeveelheid, op het juiste moment te eten en te drinken.

Waarom deze online workshop?

Duursporters doen meestal hun best om goed voorbereid aan de start van een evenement of wedstrijd te verschijnen: ze hebben veel getraind, zijn uitgerust en beschikken over prima materiaal. Hun dagelijkse voeding en sportvoeding kan echter meestal nog heel wat verbeterd worden, met duidelijke prestatiewinst tot gevolg. In deze workshop bespreek ik het verschil tussen iemand die goed of slecht bezig is met zijn of haar (sport)voeding, waar je allemaal op moet letten en geef ik concrete informatie om je duursportprestaties te verbeteren.

Hallo, ik ben Stephanie Scheirlynck en ik heb de afgelopen jaren honderden duursporters geholpen aan betere sportprestaties, meer sportplezier en minder blessures door het optimaliseren van hun (sport)voeding.

  • Ik begeleid onder andere Greg Van Avermaet en Nafi Thiam die beiden gouden medailles wonnen op de Olympische Spelen.
  • Ik ben ook de sportdiëtiste achter Jolien D'hoore (bronzen Olympische medaille), Koen Naert (Europees kampioen marathon), Wout Van Aert (wielerkampioen cyclocross), Trek-Segafredo (Worldtour wielrennen) en de The Belgian Red Panthers (Belgisch nationaal hockeyteam).
  • Ik schreef al zeven boeken over (sport)voeding, waaronder enkele officiële bestsellers
  • Ik werk het meeste met wielrenners, fietsers, lopers en triatleten

Wat we in deze workshop bespreken

Waarop MOET JE focussen?

Leer op welk niveau jouw (sport)voedingskennis zich bevindt en waarom dit van belang is voor jouw sportprestaties

Hoeveel energie HEB JE nodig?

Leer hoeveel je moet eten op verschillende soorten dagen (zware training, lichte training, rustdag...)

wat met verschillende inspanningen?

Leer hoe je een onderscheid kan maken tussen verschillende sporten en verschillende inspanningen

Hoe verschillende dagen combineren?

Leer wat bijna alle sporters vergeten wanneer ze verschillende dagen na elkaar trainen en hoe je deze dagen op elkaar moet afstemmen.

Praktisch

Hoe inschrijven?

Deze workshop wordt meermaals georganiseerd zodat je zeker een geschikt ogenblik vindt. Klik op de oranje knop, kies je voorkeursmoment en schrijf in. Je ontvangt vervolgens alle richtlijnen via email.

Hoe volgen?

Het is best om te volgen op een pc of laptop. Via smartphone of tablet kan je niet altijd alle inhoud goed zien.

duur?

De workshop duurt ongeveer 70 minuten. Je krijgt een unieke link om de workshop te starten op het gekozen tijdstip. Probeer enkele minuten voor het aanvangsuur op de link te klikken om niets van de workshop te missen.

Extra's

Wanneer je deelneemt aan deze workshop krijg je bovendien:

De slides


Als je de hele workshop volgt dan krijg je de slides achteraf toegestuurd via email. Deze bevatten natuurlijk maar een klein deeltje van de informatie.

Gratis recepten


Heb je een Allesoversportvoeding-account? Dan krijg je na de workshop 10 extra recepten die prima geschikt zijn voor duursporters.

Calculator


Je krijgt ook een werkboek en toegang tot een calculator die je voor en tijdens de workshop kan gebruiken. Zo maken we de informatie zo praktisch mogelijk.

Klik op onderstaande knop en reserveer tijdig je plaats

Je gegevens worden met zorg verwerkt en nooit gecommuniceerd aan derden.

problemen om in te schrijven?

Stuur een mailtje naar info@allesoversportvoeding.be en we helpen je graag