Caesar Salad - Alles over sportvoeding

Caesar Salad

MoeilijkheidsgraadGemakkelijk

Caesar salade hoeft niet altijd ongezond te zijn. In dit recept maak je hem op de goede manier!

Hoeveelheid1 portie
Voorbereidingstijd15 minutenTotale tijd15 minuten

Ingrediënten


 ½ ijsbergsla
 ½ rode paprika
 4 kwarteleitjes, gekookt
 5 ansjovisfilets uit blik, natuur
 3 el Griekse yoghurt
 1 teentje knoflook, fijngehakt
 1 geraspte Parmezaanse kaas
 150 g geroosterde kipfilet
 2 lente-uitjes, in ringetjes
 1 el platte peterselie, fijngehakt
 1 el platte peterselie, fijngehakt
 1 el croutons
 peper en zout

Bereiding:


1

Snijd de ijsbergsla en de paprika in reepjes. Halveer de kwarteleitjes.
Laat de ansjovisfilets uitlekken.

2

Mix voor de dressing de Griekse yoghurt, een ansjovisfilet, de
knoflook, de Parmezaanse kaas en wat peper en zout in de
blender.

3

Schik de sla met de kip, de paprika , de rest van de ansjovisfilets
en de kwarteleitjes op een bord. Besprenkel met de dressing en
versier met lente-ui, peterselie en croutons.

Ingrediënten

 ½ ijsbergsla
 ½ rode paprika
 4 kwarteleitjes, gekookt
 5 ansjovisfilets uit blik, natuur
 3 el Griekse yoghurt
 1 teentje knoflook, fijngehakt
 1 geraspte Parmezaanse kaas
 150 g geroosterde kipfilet
 2 lente-uitjes, in ringetjes
 1 el platte peterselie, fijngehakt
 1 el platte peterselie, fijngehakt
 1 el croutons
 peper en zout

Richtlijnen

1

Snijd de ijsbergsla en de paprika in reepjes. Halveer de kwarteleitjes.
Laat de ansjovisfilets uitlekken.

2

Mix voor de dressing de Griekse yoghurt, een ansjovisfilet, de
knoflook, de Parmezaanse kaas en wat peper en zout in de
blender.

3

Schik de sla met de kip, de paprika , de rest van de ansjovisfilets
en de kwarteleitjes op een bord. Besprenkel met de dressing en
versier met lente-ui, peterselie en croutons.

Caesar Salad
>