Snijd de aardappelen in blokjes en kook ze gaar in gezouten water. Verfris onder koud stromend water.
Snijd de boontjes in kleine stukjes en blancheer ze 2 minuten met de broccoli in gezouten kokend water. Verfris onder koud stromend water.
Pel de ui en snipper hem fijn. Snijd de appel in dunne plakjes.
Hak de dille en meng met de mayonaise.
Snijd de haring in stukjes.
Meng met de aardappelen, boontjes, broccoli, ui en appel.
Breng op smaak met peper en zout en schep er de dressing door
Snijd de aardappelen in blokjes en kook ze gaar in gezouten water. Verfris onder koud stromend water.
Snijd de boontjes in kleine stukjes en blancheer ze 2 minuten met de broccoli in gezouten kokend water. Verfris onder koud stromend water.
Pel de ui en snipper hem fijn. Snijd de appel in dunne plakjes.
Hak de dille en meng met de mayonaise.
Snijd de haring in stukjes.
Meng met de aardappelen, boontjes, broccoli, ui en appel.
Breng op smaak met peper en zout en schep er de dressing door
Ik ben experte in sportvoeding en help sporters en topatleten in allerlei sportdisciplines om beter en comfortabeler te presteren. Ik werk o.a. met de wielrenners van Trek-Segafredo, Greg Van Avermaet (wielrennen), Wout Van Aert (veldrijden), RSC Anderlecht, Jolien D’hoore (baanwielrennen), Nafi Thiam (atletiek), Koen Naert (atletiek). Ik schreef ook al zes sportkookboeken.