Maak de wortelen, bloemkool en rode bieten schoon en snijd ze in kleine blokjes.
Kook ze met de linzen gaar in de bouillon. Kruid met balsamicoazijn, oregano en rozemarijn.
Mix tot saus en breng op smaak met peper en zout.
Kook de spaghetti gaar in lichtgezouten water. Giet af en serveer met de saus.
Maak de wortelen, bloemkool en rode bieten schoon en snijd ze in kleine blokjes.
Kook ze met de linzen gaar in de bouillon. Kruid met balsamicoazijn, oregano en rozemarijn.
Mix tot saus en breng op smaak met peper en zout.
Kook de spaghetti gaar in lichtgezouten water. Giet af en serveer met de saus.
Ik ben experte in sportvoeding en help sporters en topatleten in allerlei sportdisciplines om beter en comfortabeler te presteren. Ik werk o.a. met de wielrenners van Trek-Segafredo, Greg Van Avermaet (wielrennen), Wout Van Aert (veldrijden), RSC Anderlecht, Jolien D’hoore (baanwielrennen), Nafi Thiam (atletiek), Koen Naert (atletiek). Ik schreef ook al zes sportkookboeken.